Poortugaal – Albrandswaardsedijk 211Verkocht

Omschrijving


We hebben weer een mooi plekje langs de dijk voor u gevonden! Bij de Albrandswaardsedijk 211 vindt u deze karakteristieke dijkwoning op loopafstand van de haven en met werkelijk een prachtig uitzicht over het polderlandschap!

In dit charmante huisje op de grens van Rhoon en Poortugaal zijn veel details bewaard gebleven. Eerlijk is eerlijk; het interieur is gedateerd, maar daar is ook de eerlijke prijs op afgestemd. Zeker als u handig bent is dit een locatie om zeker aandacht aan te besteden.

Het huis is gelegen op fietsafstand van de dorpskern van Rhoon en het metrostation waardoor de stad Rotterdam in 20 minuten bereikbaar is. Ideale ligging nabij de Grienden, natuurgebied De Johannapolder, de jachthaven van Rhoon en de Oude Maas. Klimbos, een partijtje footgolf of pitch & put; u vindt het op een paar minuten lopen van huis. In de dorpskern treft u onder meer een ambachtelijke bakker en slager, maar ook twee supermarkten.

Bouwjaar omstreeks 1934, aanbouw 1973. Gebruiksoppervlakte wonen circa 66 m². Perceelgrootte in totaal ca. 331 m² (eigen grond+erfpacht).

INDELING

PARTERRE

ENTREE DIJKZIJDE
Voordeur/tochtportaal met toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER
De doorzonwoonkamer met open wenteltrap naar de verdieping is voorzien van grote ramen aan beide zijden met vrij uitzicht in het groen en biedt toegang tot de halfopen keuken.

KEUKEN
De L-vormige houten keukeninrichting is uitgevoerd in donkerbruin eiken. Vanuit de keuken is er een directe toegang tot de tussenhal.

TUSSENHAL
Hal met extra toegang tot de woning aan de zijkant van het huis.

DOUCHERUIMTE
De kleine betegelde badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel.

1E VERDIEPING
Via de open wenteltrap komt u op de overloop met toegang tot de slaapverdieping.

SLAAPKAMER 1
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning.

SLAAPKAMER 2
Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning.

ACHTERTUIN / VOORTUIN / ZIJTUIN
De woning beschikt over een royale tuin rondom het huis direct grenzend aan het polderlandschap. In de huidige indeling is de tuin aangelegd met zonneterras grenzend aan het huis alsmede een gazon grenzend aan de achtergelegen sloot met werkelijk een prachtig uitzicht op het polderlandschap.

GARAGE / SCHUUR
De garage is gesitueerd aan de zijkant van de woning, bereikbaar vanaf de dijk. De garage biedt veel bergruimte en is te gebruiken als werkplaats of opslagruimte. Voor de garage biedt het perceel tevens ruimte aan parkeren op eigen erf. Aan de garage is tevens een zeer ruime berging vastgebouwd.

KADASTRALE GEGEVENS
Het erf bestaat uit in totaal 3 kadastrale percelen t.w.: perceel eigen grond (127 m²), perceel eigen grond (146 m²) en het eeuwigdurend recht van erfpacht van het Waterschap (58 m²).

NVM KOOPOVEREENKOMST
Wij maken gebruik van de NVM koopovereenkomst waarin standaard een waarborgsom van 10% wordt opgenomen. De standaard koopovereenkomst wordt in dit specifieke geval aangevuld met de ouderdomsclausule, de asbestclausule en de niet-zelfbewoningsclausule.

OPLEVERING
In overleg te aanvaarden, indien gewenst spoedig. De woning wordt bezemschoon opgeleverd conform lijst van zaken.

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kan door Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte kan worden beschouwd.

Wat is mijn eigen woning waard?

Neem contact op!