Hoogvliet Rotterdam – Marlijnstraat 20Beschikbaar

Omschrijving


“House for sale…”

We hebben weer een leuke speels ingedeelde woning met 3 slaapkamers beschikbaar in de bijzondere woonwijk ‘Veld van Klanken’. Deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats en een externe geluidsdichte muziekkamer/atelier, ideaal voor muzikanten. De woning is goed onderhouden en beschikt o.a. over een woonkamer met houten vloer, een moderne keuken en dito badkamer.

Veld van Klanken ligt in de wijk Meeuwenplaat, een rustige, groene woonwijk in het zuiden van Hoogvliet. Op loopafstand is er een wijkwinkelcentrum, een stadspark, scholen, metrostation Meeuwenplaat en recreatiegebied de Oude Maas. De Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet is de meest groene deelgemeente van Rotterdam. De ruime stedenbouwkundige opzet, de groene afscheidingen tussen de wijken den de heldere wegenstructuur en het wandelgebied maken Hoogvliet een goed voorbeeld van een geslaagde tuinstad. Maak eens een wandeling of fietstocht langs de Oude Maas.
Zowel met de auto als het openbaar vervoer is Hoogvliet uitstekend bereikbaar. De deelgemeente ligt aan de zuidwestkant van Rotterdam, vlakbij knooppunt Benelux. Via de A15 of Groene Kruisweg kunnen automobilisten gemakkelijk van en naar bijvoorbeeld Rotterdam komen.

In de Terp – een zogenaamde ‘begroeide berg’ op het binnenterrein – beschikt deze woning over een externe geïsoleerde muziekruimte met daklicht ter grootte van circa 12 m². Deze geluiddichte muziekkamer is voorzien van verwarming en mechanische ventilatie alwaar u zich helemaal kunt uitleven; en dit zonder je buren overlast te bezorgen. Uiteraard kunt u deze ruimte ook gewoon gebruiken als u geen muzikant bent als atelier/bergruimte of zelfs ‘dependance’ voor uw kantoor.

Bouwjaar 2010. Gebruiksoppervlakte wonen circa 100 m². Externe bergruimte circa 12 m². Gelegen op eigen grond.

INDELING

PARTERRE
Entree/hal met meterkast en garderobe-nis, toegang tot het volledig betegeld toilet met fonteintje.

WOONKAMER
De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houten (multiplank)vloer. De grote glazen pui biedt zicht op de achtertuin die vrijwel direct grenst aan de Terp, een leuk en speels uitzicht in het groen. Open trap naar de slaapverdieping.

KEUKEN
Ruime open keuken aan de voorzijde van de woning. De keukeninrichting in galerie-opstelling is uitgevoerd in hoogglans zwart/bruin/grijs gecombineerd met een laminaat aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap alsmede een combi-oven en een koffiemachine op werkhoogte. De vrijstaande Amerikaanse koelkast blijft achter! De vloer in de keuken is voorzien van plavuizen.

1e VERDIEPING
Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een houten (multiplank)vloer.

SLAAPKAMER 1
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een groot raam met vrij uitzicht over een binnentuin.

SLAAPKAMER 2
Slaapkamer eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning.

SLAAPKAMER 3
Pandbrede hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van een vaste kastenwand.

BADKAMER
De volledig wit en bruin/grijs betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met massagestralen, wastafelmeubel en een toilet. Hier treft u ook de aansluiting voor wasmachine en droger.

ACHTERTUIN
De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en voorzien van een eigen achterom. De tuin is gelegen in de luwte van de terp welke tevens fungeert als verlengstuk van de tuin en dus extra speelruimte voor de kinderen.

MUZIEKKAMER/MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Zeer ruime geluidsgeïsoleerde muziekkamer met daklicht en voorzien van verwarming, mechanische ventilatie en wifi en dezelfde vloer als in de woonkamer, 2 wanden zijn voorzien van zware gordijnen als akoestisch doeleind (blijven achter). De huidige eigenaar gebruikt deze droge en verwarmde ruimte als berging (voorheen als muziekstudio); maar de echt muziekliefhebber kan zich naar hartenlust uitleven zonder dat anderen er hinder van hebben!

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen in de bijzondere woonwijk ‘Veld van Klanken’;
– Externe geluidsgeïsoleerde muziekruimte;
– Buitenschilderwerk zomer 2020;
– Binnenschilderwerk: wanden en plinten opnieuw geschilderd zomer 2020;
– Trap opnieuw bekleed: zomer 2020;
– Eigen parkeerplaats;
– Stadsverwarming NUON Vattenfal Stadswarmtewisselaar (2010);
– Gelegen op eigen grond;
– Voorzijde vrij uitzicht richting complex tuin.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het perceel eigen grond met 38 woningen, muziekkamers en eigen parkeerplaatsen zijn uitgegeven in appartementsrechten. Hiertoe is een Vereniging van eigenaar opgericht met een bijdrage ad € 85,00 per maand. De Vereniging is opgericht ten behoeve van het onderhoud van de Terp met de geïsoleerde muziekkamers waarbij gedacht moet worden aan een tuinman, onderhoud sprinklerinstallatie, opstalverzekering, bestrating en verlichting. De gemeenschappelijke tuin wordt onderhouden door een tuinman. De picknicktafels in de gezamenlijke tuin zijn voor algemeen gebruik.

OPLEVERING
Aanvaarding in overleg, indicatie juni 2021. De woning wordt leeg en bezemschoon opgeleverd conform lijst van zaken.

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kan door Zomerhof Muys Makelaars & Taxateurs geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte kan worden beschouwd.

Wat is mijn eigen woning waard?

Neem contact op!