Woning verkopen

Op het moment dat u het besluit heeft genomen uw woning te verkopen, komt er veel op u af. Het verkopen van de bestaande woning vraagt een grondige aanpak. Welke prijs kan ik voor mijn woning vragen? Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht is? Wat is de rol van een makelaar? Met welke makelaar ga ik in zee? Als u besluit uw woning via Zomerhof Muys te verkopen, bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en kennis en ervaring van het werkgebied.

Vertel ons uw wensen
We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en onze toegevoegde waarde uit. Aan de hand van een persoonlijk gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Waardebepaling
De eerste stap bij de verkoop van uw woning is het vaststellen van de vraagprijs. Belangrijke aspecten bij het vaststellen van de vraagprijs zijn bijvoorbeeld het onderhoud en de kwaliteit van de woning. Waarschijnlijk heeft u zelf wel een bedrag in uw hoofd van de waarde van uw woning. De makelaars van Zomerhof Muys geven u altijd hun vakkundige visie daarop. Een reële verkoopprijs verkoopt namelijk gewoon beter en sneller!

Meer weten? Neem contact op met één van onze makelaars voor een vrijblijvend verkoopadvies.
T: (010) 501 33 22
E: woningmakelaars@zomerhofmuys.nl