Nieuwbouw
project
“De Hooghe
Heerlijckheid“

In het centrum van Rhoon is in 2019 dit kleinschalige nieuwbouwproject opgeleverd met 31 koopappartementen. Hiervoor hebben wij de verkoop verzorgd.

Indien u geïnteresseerd bent in een nieuwbouwwoning, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben regelmatig aanbod van nieuwbouwprojecten in de regio.

Sluit het huidige aanbod van nieuwbouwwoningen niet aan bij uw woonwensen? Dan schrijven wij u graag in voor toekomstige nieuwbouwprojecten.

Vaak weten we al in een vroeg stadium wat er over enige tijd in de verkoop komt. Wilt u daarvan profiteren? Neem dan contact met ons op, telefoon: (010) 501 33 22, e-mail: wonen@zomerhofmuys.nl.

De Hooghe Heerlyckheid
In het centrum van Rhoon is in 2019 een kleinschalig nieuwbouwproject opgeleverd met 31 koopappartementen onder de naam ‘De Hooghe Heerlyckheid’. Hiervoor hebben wij de verkoop verzorgd.

Consultancy

Bent u projectontwikkelaar, aannemer of Gemeente en heeft u een nieuwbouwplan in ontwikkeling? Graag adviseren wij u in een vroegtijdig stadium met betrekking tot de vraag naar welke type woningen, indelingsvarianten en haalbare marktprijzen.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze makelaars:
T: (010) 501 33 22
E: woningmakelaars@zomerhofmuys.nl