Business

Bedrijfsmakelaar Peter Faasen heeft als beëdigd makelaar in onroerende goederen ruim 35 jaar ervaring in alle adviestrajecten van het bedrijfsmatig onroerend goed. Hij is lid van de vakgroep NVM Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs en is ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

Wij zijn gevestigd aan de:
Dorpsdijk 132
3161 CE Rhoon
T: (010) 207 22 72
E: bedrijfsmakelaars@zomerhofmuys.nl

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw huisvestingssituatie.

Kijk op Funda in Business voor het aanbod van onze collega’s. Wij adviseren u graag bij de aankoop of aanhuur.

Dé huisvestingsadviseur voor het MKB bij aankoop en aanhuur.
Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars heeft zich volledig gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven en ondernemers in het MKB bij de aanhuur en aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed, alsmede contractverlengingen zoals kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte en zorgvastoed.

Werkgebied
Regio Groot Rotterdam (Rijnmond) en Zuid-Holland.

Heeft u zelf een nieuw pand op het oog?
Graag adviseren wij u wat de reële marktwaarde wat betreft de koopsom of huurprijs is. Wij brengen u offerte uit voor onze werkzaamheden bij aankoop of aanhuur tegen een gering vast bedrag en een variabel bedrag afhankelijk van het behaalde resultaat. Wij regelen het gehele traject voor u, zoals de bezichtigingen, bouwkundige adviezen, bestemmingsplaninformatie, onderhandelingen en het opstellen van de contractstukken.

Nieuwbouw plannen of als eigenaar behoefte aan kredietruimte?
Wenst u nieuwe huisvesting geheel op maat en overweegt u nieuw te gaan bouwen, dan coördineren wij het gehele proces voor u van het opstellen van het programma van eisen en het vinden van de juiste bouwlocatie tot het selecteren van de architect, aannemer, ontwikkelaar of belegger.

Bent u reeds eigenaar van een bedrijfsobject en heeft u een kredietbehoefte? Dan kan een zogenaamde sale-and-leaseback transactie voor u interessant zijn.

Transformatieprocessen?
Heeft of weet u een leegstaand of leegkomend kantoor- of bedrijfsobject, dat minder courant is voor voortgezet gebruik maar aan te wenden is voor transformatie naar een Gezondheidscentrum, zorgcomplex of woningen, dan adviseren wij u graag! Wij adviseren u over de wijze van aanpak, waardebepaling en binnen ons relatiebestand weten wij de juiste architect, ontwikkelaar, aannemer en belegger om in teamverband een transformatieproces te realiseren.

Einddatum huurovereenkomst in zicht?
Bent u als huurder van uw bedrijfspand tevreden met uw huidige huisvesting maar verloopt binnenkort, rekening houdend met de overeengekomen opzegtermijn, de huurtermijn? Dan staan wij u graag bij met advies voor een nieuwe huurperiode tegen marktconforme condities.

Graag gaan wij in uw opdracht die uitdaging voor u aan! Wij voeren gratis een quickscan uit van uw huurcontract en brengen u offerte uit voor onze bemiddelingswerkzaamheden, die mede is gebaseerd op het uit te onderhandelen resultaat.

Uit de jas gegroeid? Of kunt u uit met een kleiner bedrijfspand? Relocatie?
Bent u een gevestigd ondernemer en is uw huisvesting aan de krappe of aan de ruime kant en/of overweegt u naar een andere locatie uit te gaan zien? Graag gaan wij voor u aan de slag!

Wij maken een quickscan van uw huidige huisvestingssituatie en stellen samen met u een programma van eisen op van uw gewijzigde huisvestingsbehoefte. Binnen de gestelde criteria maken wij een inventarisatie van nieuwe huisvestingsmogelijkheden die per direct beschikbaar zijn of op termijn komen. Alle daarna volgende werkzaamheden zoals de bezichtigingen, bouwkundige adviezen, onderhandelingen en het opstellen van de contractstukken zijn ons op het lijf geschreven!

Beleggingen
Bij de aan- of verkoop van een beleggingspand of vastgoedportefeuille raden wij u aan u te laten begeleiden door een gedegen partij met kennis van zaken. Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars heeft hiervoor de nodige kennis in huis.

Bij het aankopen van een beleggingspand of vastgoedportefeuille wenst u uiteraard de juiste marktwaarde te betalen, met goed inzicht in de toekomstige opbrengsten. Als verkoper wenst u de hoogste prijs te ontvangen. Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars geeft een duidelijk advies over de marktwaarde van het betreffende object of portefeuille en waarborgt uw wensen en voorkeuren tijdens het gehele aan- c.q. verkoopproces.

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw huisvestingssituatie.

Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars B.V.
T: (010) 207 22 72
E: bedrijfsmakelaars@zomerhofmuys.nl
W: www.zomerhofmuys.nl

Meer weten?
Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Peter Faasen, telefoon (010) 207 22 72, e-mail  p.faasen@zomerhofmuys.nl.

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar?

Neem contact op!