Ons bedrijf

Enthousiast en vakkundig team

De oorsprong van Zomerhof Muys gaat terug naar het jaar 1926. Het familiebedrijf – dat van oorsprong aannemings- en bouwbedrijf is – was op dat moment gevestigd aan de Zomerhofstraat in Rotterdam.

Door de brede belangstelling van de toenmalige eigenaar voor de onroerend goed wereld is het onroerend goed-beheer professioneel aangepakt en uitgebreid. In de loop der jaren is het bedrijf verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de makelaardij van woningen en van bedrijfsonroerend goed.

Momenteel bestaat het team uit 4 personen die hun kennis, netwerk, ervaring en krachten samen hebben gebundeld. Dit heeft geresulteerd tot een enthousiast en vakkundig team.

Het kantoor – of eigenlijk de winkel – is gelegen in de dorpskern van Rhoon aan de Dorpsdijk 132. Voor een persoonlijk en professioneel advies bent u hier aan het juiste adres. De activiteiten van Zomerhof Muys zijn ondergebracht in de disciplines Wonen, Nieuwbouw en Bedrijven. Ons werkgebied voor woningmakelaardij bestrijkt de regio Albrandswaard, Barendrecht, Hoogvliet en Groot Rotterdam. Het werkgebied van Zomerhof Muys Bedrijfsmakelaars is met name in provincie Zuid-Holland met de nadruk op de regio Groot Rotterdam.

Dagelijks staan wij klaar om u als opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, van dienst te mogen zijn. U bent van harte welkom!

Vertel ons
uw wensen

Dagelijks staan wij klaar om u als opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, van dienst te mogen zijn.

Neem contact met ons op